Z világháború – Marc Forster magyarázkodik

7
139

z_vilaghaboru_poszter A Z világháború körül megoldódni látszanak a problémák. Brad Pitt zombifilmje alaposan túllépte a költségvetést, majd arról cikkeztek, hogy a film utolsó 30-40 percét újra kell írni és le kell forgatni. Úgy hírlett, hogy Marc Forster rendezővel is sok volt a gond, többen teljesen alkalmatlannak tartották a feladatra. De a bemutató közeledtével a stúdió igyekszik elsimítani mindent.
„Nem igaz, hogy hét hétig tartott a pótforgatás. Csak négy és fél hétre volt szükségünk. Az utóforgatás egy megszokott dolog, csak éppen a mi esetünkben a sajtó kicsit felfújta az ügyet, mivel egy teljesen más befejezést találtunk ki a filmhez. Úgy gondoltuk, hogy az új befejezéssel sokkal jobb lesz maga a film is. Úgy kell ezt elképzelni, mintha vennél egy házat és a nappalidba kiterítesz egy szép perzsaszőnyeget, majd rájössz, hogy sajnos mégsem illik oda.”- magyarázkodott Forster.


7 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Kíváncsi leszek milyen lesz ez a bizonyos utolsó 30 perc és aztán arra is majd, hogy milyen lett volna az eredeti.
  Egy biztos. Nagyon sok filmre ráfért volna az utóbbi években, ha kicsit átgondolják és tesznek némi energiát abba, hogy igenis újraírják, újraforgassák a végét (pl. I am Legend)

 2. Valószínű az eredeti lehet úgy lett volna vége hogy nincs vége (Vagy fordítva), és végül úgy gondolták, hogy nem szeretnének újabb részt csinálni ebből a filmből, és persze hogy akkor át kell írni az utolsó 45 percet, ezzel szerintem nincs is gond.

  Nekem tetszenek az ilyenfajta filmek.
  Az egyik kedvencem a Kaptár (Resident Evil) bár már kezd unalmas lenni az újabb és újabb részek, egy-két része nem igazán sikerült jónak.

  Üdv: Sunike27

 3. Remélem hogy nem megoldják hanem csak TÚLÉLIK az eseményeket hőseink.

  A Day After Tomorrow -óta inkább ezzel szeretnek operálni katasztrófafilmesek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..