Tényleg úgy tűnik, hogy újra aranykorát éli a western műfaj, a filmekhez kapcsoló jobbnál jobb rendezők sorába pedig a napokban Ridley Scott neve is bekerült, ő fogja ugyanis rendezi az S. Craig Zahler által írt Wraiths of the Broken Land regény adaptációját. A forgatókönyvet a filmhez Drew Goddard fogja írni, akivel tavaly a Mentőexpedíció-n is közösen dolgoztak. Saját feladatuk mellett a produceri munkában is részt vesznek mindketten.
A regény a Mexikói határ közelében játszódik, a középpontjában pedig egy csapat férfi áll, akik fogságba esett húgukat akarják kiszabadítani. Az út során azonban nem csupán az erkölcsi értékeik, de az az életük és a józan eszük is veszélybe kerül.
A film tervezett bemutatója még nem ismert, Ridley Scott jelenleg Ausztráliában forgatja az Alien: Covenant-ot, illetve producerkedik a Szárnyas fejvadász remake mellett (előbbi 2017 augusztusában, utóbbi pedig ugyanezen év októberében lesz bemutatva), valamint az immár Oscar-díjas Leonardo DiCaprio főszereplésével készülő The Cartel című filmet is ő fogja készíteni.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ