Miközben az első Star Wars spin-off, a Zsivány egyes tovább hasít a mozikban (2016. második legnagyobb bevételt elérő filmje lett Amerikában), lázasan folyik a soron következő önálló film, Han Solo egész estés mozifilmjén.
A film stáblistája lassan már kezd is összeállni: Az ifjú Solo-t Alden Ehrenreich fogja alakítani, Donald Glover lesz jóbarátja, Lando Calrissian, Emilia Clarke a film egyelőre tisztázatlan női főszerepét kapta, a legújabb hírek szerint pedig jó esély van rá, hogy Woody Harrelson is szerepet kap a filmben.
A Variety beszámolója szerint Harrelson egyelőre a tárgyalások korai szakaszában tartanak, azonban úgy néz ki, hogy ő a stúdió favoritja erre a szerepre, úgyhogy mindent meg fognak tenni, hogy leszerződtessék.
A szerep pontos leírása jelen pillanatban még nem ismert, a lap forrása azonban annyit elárult, hogy Harrelson egyféle mentora lesz Han Solo-nak.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..