Woody Allen, a kókadó dzsigoló

1
67

woody_allen_fotoAz Oscar óta nem hallottunk róla, amikor is nem vette át az Éjfélkor Párizsbanért járó trófeát. Ám a mostani hír friss, mint a reggeli harmat: Woody Allen is beszáll a „Kókadó Gigoló”-ba, melyet John Torturro tehetséges olasz színész-rendező nevéhez köthetünk, és amelyet biztos sikerként könyvelek el.
Az élő legenda hat év kihagyás, a 2006-os Füles után lépett ismét a kamerák elé, legközelebb április 20-án, Olaszországban, A Nero Fiddled-ben láthatjuk Penélope Cruz oldalán, majd ezt követi a Fading Gigolo, melyben John Turturroval két pénzéhes barátot játszanak, akik eldöntik, hogy gigoló bizniszbe fognak az ottani zsidó közösségben. Allen összeboronálja Torturro figuráját egy kikapós zsidó özveggyel, és ezzel a bonyodalmak még nem érnek véget…
A vígjátékban szerepet kapott Sharon Stone és a Modern családból ismerős Sophia Vergara is – előbbi Torturro bőrgyógyászaként hajt rá az egyébként felkapott nőcsábászra.
Várható mozibemutató 2013.


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..