Nem tudjuk, pontosan mi történik a DC/Warner berkeiben, de egy héten belül immár a második filmjüknek a bemutatóját tolják odébb: a Flash film csúszása után most a Wonder Woman 1984-et is későbbre tolták, 2019. november 1. helyett 2020. június 5-re.

A stúdió és Gal Gadot hivatalos közleménye szerint a csúszás valójában örömteli dolog, és reméljük, tényleg csupán annyi áll az egész mögött, hogy adódott egy jobb lehetőség a számukra.

“Nagy örömmel jelentem be, hogy a megváltozott körülményeknek köszönhetően a Wonder Woman-t vissza tudtuk helyezni jogos környezetébe, 2020 június 5-re.” – nyilakozta Gadot, majd ezt követően a stúdió is megerősítette a hírt: “Az első Wonder Woman filmet óriási sikerrel mutattuk be a nyári szezonban, így amikor lehetőségünk adódott rá, hogy újra megtegyük ezt, megtettük.”

A “megváltozott körülmények” illetve “lehetőség” alatt valószínűleg azt értik, hogy a Marvel 2020 júniusában a jelenlegi tervek szerint egyetlen filmet sem fog bemutatni, és a Disney Jungle Cruise filmjének bemutatóját is áttették július végére.

A blockbusterszezonba áthelyezéssel nyert 7 hónap természetesen remek lehetőséget ad majd Patty Jenkins és a stáb számára a film tökéleteítsésre és esetleges extra újraforgatásra is.

Bár a Wonder Woman 1984 pontos sztorija még nem ismer, annyi már kiderült, hogy a főgonosz a Kristen Wiig által megformált Cheetah (Gepárd) lesz, valamint hogy Chris Pine is részt vett a forgatáson, azaz valamilyen formában az első filmben meghalt Steve Trevor-ral is találkozni fogunk.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..