A legutóbbi X-Men: Apokalipszis trailer utolsó másodperceiben végre teljes bizonyosságot nyert, hogy kedvenc mutánsunk, Rozsomák is fel fog bukkanni a filmben. Hogy miért, illetve milyen szerepre lesz a végső csatában, az azonban nem derült ki.
Bryan Singer rendező az Empire magazinnak adott interjújában sem volt túl bőbeszédű Hugh Jackman részét illetően, annyit azonban megtudhattunk, hogy nem egy egyszerű “beugrós” jelenetet képkockáját láthattuk, hanem egy, a folytatásokra komoly behatással bíró dolgot.

“Gondoljatok, amit akartok. Én azt mondom, ez nem olyan egyszerű. Sokkal fontosabb dolog, mint elsőre látszik. Egy olyan részlet, ami teljesen beleillik a hatfilmes ívbe, és egyben új irányba tereli az egészet. Egyáltalán nem lényegtelen, nem egy egyszerű beugó. És nem ez az egyetlen jelenet, amiben látni fogjátok, szóval ebben az irányban gondolkodjatok.”

Amennyire tudjuk, Jackman a 2017 tavaszán mozikba kerülő Wolverine 3-ban alakítja utoljára a halhatatlan mutánst, ami az eddig összeszedett hírmorzsák alapján valószínűleg az “Old Man Logan” képregényvonalon fog haladni – ez pedig egy komor poszt-apokaliptikus jövőben játszódik, amelyben Logan hosszú ideje nem villantotta meg adamantium karmait.
Talán most történik valami olyan, ami miatt úgy dönt, visszavonul?

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Micsoda??? Hogy ebben a filmben történik valami amiért nem villantja ki a karmait????
    Ez a rész az X-men 1,2,3 előtt fog játszódani, szóval még bőven kivillantja az acélkarmait, nemde???

  2. Micsoda??? Hogy ebben a filmben történik valami amiért nem villantja ki a karmait????
    Ez a rész az X-men 1,2,3 előtt fog játszódni, szóval még bőven kivillantja az acélkarmait, nemde???

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..