Néhány napja az az örömteli hír látott napvilágot, hogy a Warner Bros. a gyorssávba helyezte a Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatását – ma azonban már arról szólnak a pletykák, hogy könnyen lehet, hogy Will Smith miatt mégsem fog olyan pikk-pakk elkészülni a film, ahogy tervezték.
Justin Kroll, a Variety egyik riportere ugyanis arról számolt be, hogy a filmben Deadshot-ot alakító sztár időbeosztásába nem igazán férne bele még egy gyors Öngyilkos osztag 2 sem, úgyhogy ha ragaszkodnak a jelenlétéhez, valószínűleg várniuk kell.

“Az első infóim azok, hogy a Suicide Squad 2 nem fog tudni 2018 ősze előtt gyártásba kerülni, Smith Aladdin és Gemini filmjei miatt.”

Ha 2018 őszén kezdik a forgatást, 2020 előtt aligha kerülhet mozikba a film, márpedig a stúdió nemrég közzétett híréből arra következtetünk, hogy nem igazán ez volt a tervük.
Kihagyni a filmből Deadshot karakterét szintén nem tűnik túl jó ötletnek, hiszen a közönségvisszajelzések alapján a Margot Robbie által alakított Harley Quinn-en kívül Will Smith volt az egyetlen sztár, akinek alakítása hozta az elvárt szintet.
Hogyan tovább? Egyelőre gőzünk sincs…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..