Wesley Snipes újra Penge lehet?

3
352

PengeA Penge képregényhős jogai nagyjából éppen akkor kerültek vissza a Marvel-hez, amikor a Wesley Snipes-ot kiengedték a börtönből, igazából senki sem látott komoly esélyt rá,hogy a színész a jövőben bármikor visszatérhet a karrierje csúcsát jelentő vámpírvadász szerepébe.
A legújabb hírek szerint azonban úgy tűnik, a Marvel-nek mégis tervei vannak a színésszel.
A Deadline magazinnak adott legutóbbi interjújában Snipes elárulta, hogy a közelmúltban volt egy megbeszélése a stúdióval a Penge 4 kapcsán. “A projekt a Marvel irányítása alatt van, akikkel egy fantasztikus, és igen produktív megbeszélést folytattunk nemrég” – nyilatkozta. “Nem tudom, mikorra akarják időzíteni, ez még nem eldöntött. De úgy tippelem, hamarosan.”
Egy stúdióval való egyeztetés persze nem jelenti feltétlenül azt, hogy Snipes lesz az új film főszereplője, de a sztár pozitív hangvételű nyilatkozata mindenképpen biztató lehet a franchise rajongóinak. Reméljük a legjobbakat.3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem tudom, hogy mégis miről szólhatna egy újabb rész… Az első háromban már a puskapor nagyját ellőtték. Max azt tudnám elképzelni, hogy a vámpírok klónozzák Pengét, így saját magával kéne megküzdenie, de ez meg már nagyon erőltetett lenne szerintem. én a Marvel helyében egyelőre jegelném a dolgot.

  2. Szerintem nem kéne visszahozni Snipest . Túl öreg már . Szerintem idősebb mint Hugh Jackman azaz Farkas. Ha már Jackman kiöregedőben van hát akkor Wesley ? Ide fiatal penge kell és az kell ide,hogy semmi köze ne legyen Wesley Pengéhez .

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ