Vin Diesel miatt bajban van a Halál iramban 8.?

1
498

Vin_dieselAz Universal Pictures idén igazán jó évet tudhat maga mögött, három filmje is átlépte az egymilliárdos álomhatárt, ami természetesen azt is jelenti, hogy rögtön zöld utat kaptak a folytatások, és ki is lettek tűzve a tervezett bemutatók.
A Halálos iramban 8. a tervek szerint 2017 április 14-én érkezik a mozikba, a legújabb hírek szerint azonban nem nagyon találnak hozzá rendezőt, és ez nagyrészt Vin Diesel-nek köszönhető. Eredetileg a Halálos Iramban 7 rendezője, James Wan készítette volna el a 8. részt is, azonban a rendező már a film befejezés előtt közölte a stúdióval, hogy ő jobban szeretne inkább a The Conjuring 2-vel foglalkozni. Az Universal elfogadta a döntését, és meg is környékezte Justin Lin-t, a Halálos iramban 6 direktorát, aki azonban úgy döntött, hogy inkább a Star Trek Beyond-ra kapott ajánlatot fogadja el. Ezt követően a stúdió ismét tett egy próbát James Wan-nal, a hírek szerint csillagászati összeget felkínálva neki, a rendező azonban visszautasította az ajánlatot, egészen meglepő okra hivatkozva: azért nem vállalja el, mivel az aktuális rész elkészítése olyan megterhelő volt, hogy már az egészsége is veszélybe került.
És ennek elsősorban nem a forgatás közben felmerült problémák és Paul Walker halálát követő nehézségek az oka, hanem a franchise sztárja és producere, maga Vin Diesel.
A beszámoló szerint Diesel folyamatosan belekötött a legapróbb részletekbe is, gyakran az egész gyártási folyamatot napokra feltartotta. Többször előfordult, hogy a film készítőit egész éjszakás megbeszélésekre kényszerítette, mert a forgatókönyv egy aktuális párbeszéde valamiért nem tetszett neki. Hogy ez igaz-e vagy sem, valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, a riport napvilágra kerülése után ugyanis rögtön tagadni kezdtek a készítők, és le is lettek tiltatva a megjelenések.
Lényeg a lényeg, stúdió jelenleg gőzerővel keresi az új rendezőt, és bár Vin Diesel véleménye fontos nekik a kiválasztásban, a végső döntésbe nincs beleszólása, és vétójoga sem.1 hozzászólás

  1. Minek ez a széria ? Tök fölösleges ennek már folytatás !!!!! Ha még az autókról is szólna,de már nem arról szól átment bugyuta akcióba ! Kösz nem kérek már belőle !

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ