A Sony már januárban elkezdett tárgyalni Vin Diesel-lel a Bloodshot című Valiant Comics képregényadaptáció főszerepére, a legújabb hírek szerint pedig Diesel már alá is írta szerződést a filmre.

A filmet Dave Wilson, a Blur Studió társalapítója és Tim Miller, a Deadpool rendező közösen dirigálja le (nem kétséges, ki végzi majd a munka oroszlánrészét), a forgatókönyvet Eric Heisserer (Érkezés) szállítja, a producere pedig Neal Moritz lesz, akivel Vin Diesel a Halálos iramban franchise-ban már dolgozott közösen.

A Bloodshot képregény középpontjában Ray Garrison, alias Bloodshot áll, egy ex-katona, akit a Rising Spirit Technologies cég nanotechnológia segítségével visszahoz a halálból. A nanotechnológia emberfeletti erővel, gyorsasággal, kitartással és rengenerációs képességgel ruházza fel őt, valamit képessé válik az alakváltoztatásra, sőt, nukleáris energiát tud kilövelni magából.

A filmet a stúdió nem igazán a klasszikus szuperhős filmek közé sorolja, sokkal inkább a ’80-as évek klasszikusaihoz, a Terminatorhoz illetve a Robotzsaruhoz hasonlítja, és természetesen bíznak benne, hogy egy franchise-it indíthatnak útnak…NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..