Hogy őszinték legyünk, már a Thomas Jane által előadott új Predator sztorival sem voltunk túl boldogok, a Fox első tesztvetítéseiről visszaérkező reakciók pedig végképp elbizonytalanítottak minket, hogy méltó folytatást kap-e a majd nagy hírű sci-fi/horror franchise.
Bár a tesztvetítések elvileg szigorú titoktartás mellett zajlanak, egy Mr. H nevű Youtubernek sikerült összevadásznia az internetről pár kósza véleményt azon szerencsésektől, akik megnézhették a filmet – az erről készült videót sajnos már töröltette a stúdió, azonban az alkotó szövegesen is összefoglalta, amit tapasztalt:

“Múlt héten elkezdődtek a (Predator) tesztvetítések, és néhány dolog ki is szivárgott már róla. Sok embernek tetszett, bár nekik is eltartott egy ideig, amíg hozzászoktak a tényhez, hogy ez a Predator vígjáték jellegű. Voltak azonban, akik kifejezetten gyűlölték, és arra biztatják az embereket, hogy messziről kerüljék el a filmet, ami iszonyatosan messze áll attól, amit (a franchise-ban) eddig kőkemény munkával megalapoztak.”

Természetesen, mint minden nem hivatalos forrásból érkező információt, ezt is fenntartással kell kezelni, és az is elképzelhető, hogy Shane Black és a Fox pont azért tartotta a minden bizonnyal közel sem kész film tesztvetítéseit, hogy a visszajelzések alapján finomítsanak rajta.
A 2018 augusztusi bemutató még messze van, úgyhogy bízzunk benne, hogy a stúdió kiköszörüli az első csorbákat, és olyan film szállít nekünk, ami méltó a korábbi részekhez.2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ennek a hírnek most nagyon nem örülök. Túltolják ezt a vígjáték témát mostanában! Már az új Thor film is igencsak gagyi lett a sok erőltetett poénnal, pedig a Marvel filmektől nem is idegen a humor.

  2. Ez most erős lesz……(akinek nem inge..)
    Az a baj,hogy a moziba a “tömegeknek” gyártanak már csak filmet. De a legnagyobb baj, hogy a tömegek leépültek egy olyan gyenge,minőségen aluli színvonalra,hogy az már fáj a normálisabbaknak.
    Minden filmbe tinibuli hangulat, féleszű poénosnak gondolt beszólások, és komolytalan viselkedés(szereplők részéről), a történet meg egy faék finoman szólva. Ezt az egészet pedig beturmixolják egy bugyuta CGI-be és kész ez a film.(szerintük)
    És persze ezt sokan élvezik és imádják, jól tükrözik ezek a filmek a mai társadalom értelmi színvonalát. 🙂
    Egy biztos én ezt se fogom megnézni,ahogy már nagyon sok mindent kihagytam a felsoroltak miatt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..