Viszlát és kösz a halakat szavazatokat!
Múlt hónapban megcsillant egy reménysugár azoknak, akik közel egy évtizede várnak a Hellboy folytatására: Guillermo Del Toro rendező 24 óra leforgása alatt 100.000 szavazatot kért a rajongóktól, cserébe pedig ígértet tett rá, hogy amennyiben elérik a célszámot, haladéktalanul megkeresi az érintetteket (többek között Ron Perlmant és Mike Mignolat) és újra átbeszélik a Hellboy 3. elkészítésének lehetőségeit. A nagyszámú rajongótábornak köszönhetően a 100.000 szavazat bőven az idő lejárta előtt meglett, Del Toro pedig már másnap bejelentette, hogy azonnal elkezdi a tárgyalásokat.
Tegnap azonban a Twitter oldalán egy igen szomorú üzenet fogadta az oda látogatókat:

“Hellboy 3. Sajnálattal jelentem: Minden résztvevővel beszéltem. Ki kell jelentenem, hogy 100%, hogy a Hellboy folytatása nem fog megtörténni. És ez az utolsó dolog amit ezzel kapcsolatban mondhatok.”

Tehát akkor nem lesz Hellboy 3. Sem most, sem később. Soha.

1 hozzászólás

  1. Akit érdeke Mike Mignola a hibás hisztis kisgyerek ként összeveszett Del Toroval mert mi az hogy ő Tweeteren akarja elérni a céljait, és Del Toro ezen tweetjére is reagált hogy lesz Helboy csak nem Del Toroval és nem Ron Perlmanel hanem majd valami reboot egyszer.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..