Vasököl karakter poszterek – a robotok

4
2529

Október 6-án lesz a magyar premierje Hugh Jackman Vasököl /Real Steel/ filmjének, itt az ideje hogy megismerjük az igaz főszereplőket: a robotokat. A négy karakterposztereken harcrakész robot bokszolókat láthatunk, mindegyikük saját egyéniséggel rendelkezik: ATOM (ő lesz Hugh Jackman és fia harcosa), NOISY BOY, MIDAS és AMBUSH. Szerinted melyik a legzúzósabb?
Vasököl Tartalom: Charlie Kenton (Hugh Jackman) kiöregedett és kiégett bokszoló, akinek sohasem sikerült eljutni az álmai netovábbját jelentő világbajnoki cím birtoklásáig. Mostanra, amikor már nem is emberek, hanem több tonnás acélrobotok küzdenek a ringben, Charlie egy piti üzletelő lett, aki a hulladékfém-bizniszből leeső morzsákból tengeti életét. A reménytelen helyzetből fiával, Max-szel (Dakota Goyo) együtt találják meg a kiutat, és közösen megépítenek és edzenek egy robotot, akiből igazi bajnokot akarnak faragni. Amint megteszik a fogadásokat a brutális arénában, Charlie és Max kapnak még egy esélyt a visszatérésre.


Vasököl karakter poszterekVasököl /Real Steel/ film adatlap magyar szinkronos előzetessel


4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..