Két évvel ezelőtt a Star Wars: Az ébredő Erő-vel egy új fejezet nyílott a Star Wars történetében, a rengeteg új fő- és mellékszereplő, valamint a kibontakozni készülő sztori azonban számtalan kérdést felvetettet, amire kíváncsian várjuk a válaszokat. Az eddig napvilágot anyagok alapján már sokan megpróbálták összerakni a képet, hogy mire lehet számítani a folytatásban, Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke azonban elárulta, hogy bár a Star Wars: Az utolsó Jedik-ben nem kapunk minden kérdésünkre választ, komoly meglepetések tartogat számunkra a film.

“Úgy gondolom, kivételes munkát végeztünk azzal, hogy az új és a eredeti karaktereket az új helyszínre áttegyük. Nem fogunk minden kérdésre választ kapni, ezt már most leszögezem. Lesznek azonban olyanon, amelyek választ kapnak, méghozzá csodálatosan provokatív módon, szerintem leszek olyan meglepetések, amire senki sem számít.”

A napokban megtudhattunk, hogy

Rey, Finn és Poe kalandjai a már készülőfélben lévő Star Wars 9. után is tovább folytatódnak,

úgyhogy igazából az sem lenne meglepő, ha még a trilógia két év múlva mozikba kerülő zárófejezete után is maradnának nyitva hagyott kérdések…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..