Val Kilmer is visszatér a Top Gun 2-ben?

Újabb hírmorzsa azt időtlen idők óta készülő Top Gun folytatáshoz.

0
747
Val-Kilmer-Top-Gun-2

A Top Gun 2 is azok közé a folytatások közé tartozik, amelyről hosszú évek óta rendszeresen felreppen egy-egy pletyka, konkrétumokat azonban senki nem mer mondani – feltételezzük azért, mert nincsenek.
A mai nap egy újabb, meglehetősen kétes hírrel szolgált a filmek kapcsolatban, Val Kilmer ugyanis, aki az eredeti filmben a Tom Crusie-zal rivális Iceman karakterét játszotta, odapattant a Facebook elé, és a következő sorokat tette közzé:

“Épp most kaptam ajánlatot a #topgun2-re – nem gyakran történik meg, hogy igen kell mondanod anélkül, hogy a forgatókönyvet elolvashatnád… Gene Hackman a főszerepben… Igen. A rendező Francis Coppola… Igen. Jerry Bruckheimer és Tom Cruise!!! Igen. Mindannyiunknak nagyon hiányzik Tony Scott, az egyik legkedvesebb úriember, akivel a filmes üzletágban találkoztam, de gyerünk, gyújtsuk be újra a rakétákat!!!”

Francis Ford Coppola és Gene Hackman említése okozott egy kis zavart az erőben, de Kilmer nem sokkal később megmagyarázta, hogy csak azért említette meg őket, mert mindketten olyan embereke, akik neve hallatán azonnal igent mondana. Mint ahogy Jerry Bruckheimer és Tom Cruise is.

A Top Gun 2 állítólag már nagyon közel állt a gyártáshoz, amikor Tony Scott halálhíre megrázta a filmes világot. A rendezőjét vesztett filmet meghatározatlan időre le is állították, és azóta csak foszlányokban lehetett hallani róla, olyanokat, hogy Tom Cruise elkötelezett a visszatérés mellett, hogy a film a modern kori drónpilóták és a rendes vadászpilóták közötti ellentétre lesz kihegyezve, etc.. Meglátjuk, mi sül ki belőle.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ