Hiába omlott össze pár jegyelővételi szerver Az Igazság Ligája miatt, az elemzők szerint a film nyitóhétvégéje a nyomába sem fog érni a Batman Superman ellen 166 milliós eredményének (USA bevételekről beszélünk).
Amennyiben pontosnak bizonyulnak a becslések (és ez azért korántsem biztos) 110-120 millió közötti bevétel érkezik majd a filmről, amivel nem csupán az említett BvS-től, de a Suicide Squad 133.7 milliójától is elmaradhat.

Ez az becslés azonban, még be ha igaznak is bizonyul, korántsem jelenti feltétlenül jelenti azt, hogy a film nem lesz sikeres, hiszen:
– A nemzetközi bevételek ebben nincsenek benne, és az akár a többszöröse is lehet ennek a számnak
– A végeredmény szempontjából legalább ugyanilyen fontos, hogy mennyit esik a film bevétele a második hétvégére.
– Ha a film jó kritikák kap, akár még a Wonder Woman-hez hasonló karriert is befuthat, amely 103 milliós nyitóhétvégével lett a Amerikai egyik legsikeresebb képregényadaptációja.

A három hét múlva érkező Thor: Ragnarök szintén megérkeztek az első becslések, ami szerint egy kicsivel jobb nyitásra számíthat Az Igazság ligájánál: 125 milliót jósolnak neki.
Ez a kis különbség simán elenyészhet a becslések pontatlansága miatt, úgyhogy úgy tűnik, az év vége egyik legizgalmasabb párbaja Thor vs Az igazság ligája meccs lesz.
Győzzön a jobbik, minden esetre mi mindkettőre jegyet váltunk!NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..