Úton a Transformers 4 és 5?

13
122

Transformers 3A Transformers 3 1,12 millárd dolláros bevételt ért el, amivel minden idők negyedik legsikeresebb filmje – bele sem merek gondolni, a merchandise (játék, ruházat, számítógépes játék, ajándéktárgyak, stb..) mennyit hozott a konyhára, de biztosak lehetünk benne, hogy ennek a két számjegyű többszörösét. Ebből egyenesen adódik, hogy hiába mondogatta Michael Bay rendező és Shia LeBouf, a franchise főszereplője, hogy több részt nem vállalnak, a napnál is világosabb, hogy a Paramount-nak és a Hasbro-nak esze ágában sincs a polc alá söpörni az aranytojást tojó tyúkját, és már tervezik a következő filmet.
Egy tegnap érkezett hír arról számol be, hogy a Hasbro tárgyalásokat kezdeményezett Steven Spielberg-gel és Michael Bay-jel a Transformers 4 készítéséről, a ma érkezett frissítés pedig már azt tartalmazza, hogy megpróbálják egyszerre leforgatni a franchise negyedik és ötödik részét is.
Ehren Kruger, aki a két utolsó rész forgatókönyvét írta, azt állítja, hogy már kész elképzelései vannak mindkét folytatáshoz, amit a Paramount nagyon lelkesen fogadott.
A projekt fejlesztése persze továbbra is az ötletelés szintén zajlik, de a júniusban felröppent pletyka további megerősítést nyert, azaz könnyen lehet, hogy a franchise főszerepét LaBeouf-tól Jason Statham veszi majd át. Hivatalos felkérés még nem érkezett hozzá, de erre még amúgy is ráérnek.
Michael Bay részvétele szintén nincs megerősítve, ám egyre inkább úgy tűnik, a rendező végül kötélnek fog állni, és a forgatás kezdete előtt (2012 vége-2013 eleje) még a sokat emlegetett bodybuildinges filmjét, a Pain and Gain-t is el tudja készíteni.


13 HOZZÁSZÓLÁS

  1. szégyen szemre a 3. részt még nem láttam, egyenlőre nem tervezem, hogy megnézem, de meglátjuk mi lesz Jason Statham-el, valszeg valami durva akciófilmre számíthatunk jó látvánnyal, de ahhoz kéne valami jó történet is. bár nekem Megan Fox nélkül már nem igazi a TS…

  2. Én spec nem láttam többet az új színésznőben mint Megan Foxban sőt még sztem sablonosabb is volt.Mármint csak elmondta a szövegét azt kész meg annyira nem is volt jelentős karakter. Meglehetnézni a 3-mat is de nekem annyira nem jöttbe.

  3. Hát nekem is tetszett az elsö 3 rész, sajnálnám ha a 4.és 5.rész ha mindez csak papiron maradna és nem “mozivásznon,.Jah és a 2. részben a csaj jobb volt mint az utobbiban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ