Újraindul a Star Trek tévésorozat

1
202

Uj-Star-Trek-sorozatRajongók tízmilliói csaphatnak győzedelmesen a levegőbe, ugyanis a legújabb hírek szerint új rajtot vesz minden idők legnépszerűbb sci-fi-sorozata, a Star Trek.
A CBS tegnap jelentette be, hogy 2017. januárjától újra képernyőkre kerül az 1966 óta több mint 700 epizódot maga mögött tudó sorozat: új karakterekkel a középpontban teljesen új világokat és civilizációkat fedezhetünk fel. További jó hír, hogy a sorozat producere Alex Kurtzman lesz, aki íróként és producerként is közreműködött a 2009-es Star Trek és a 2013-as Sötétségben – Star Trek filmeknél egyaránt. A CBS vezetője az alábbi nyilatkozatot tette közzé:

“Ennél jobb nem is lehetne az időzítés, a rajongók az eredeti sorozat 50. évfordulóját követően ajándékba kapják az új sorozatot. Hatalmas tisztelet övezi nálunk ezt a franchise-ot, nagyon izgatottan várjuk a követező televíziós fejezetet, amit Alex Kurtzman fog elkészíteni, egy olyan ember, aki nagyon közelről ismeri ezt a világot és a rajongóit egyaránt.”

A sorozatról pontos részleteket még nem árultak el, annyit azonban igen, hogy nem fog kapcsolódni a 2016 nyarán mozikba kerülő Star Trek Beyond filmhez.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ