Az elmúlt másfél évben többször is olvashattunk a Tűzgyűrű 2-vel kapcsolatos tervekről, a legutóbbi hírek azonban már elég pesszimistán hangzottak, és a legtöbben arra voksoltak, hogy a folytatás soha nem fog elkészülni. Tegnap azonban egy elég meglepő, ám mégis bíztató hír érkezett a film kapcsán – Az első film rendezője, Guillermo del Toro már csupán produceri minőségben lesz jelen a második résznél, rendezőként azonban már le is szerződtették Steven S. DeKnight-ot, akinek a neve a nagy sikert aratott Daredevil tévésorozat showrunnereként lehet ismerős. Del Toro visszalépése elég meglepő, ugyanis tavaly nyáron még azt nyilatkozta, hogy még az Az Igazság ligája filmet is visszamondta a Tűzgyűrű 2. kedvéért.

A 2013-as Tűzgyűrű folytatása körüli huzavona annak köszönhető, hogy az első rész Amerikában nagyon nem hozta az elvárt bevételt, és egyedül a tengerentúli bevételeknek köszönhető, hogy nem lett totális bukás a film.

A főszereplők visszatéréséről semmi megerősített infó nincs, azonban a pletykák szerint Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day és Ron Perlman a második részben is fel fog tűnni. A film tartalmát jelen pillanatban szintén homály fedi, Del Toro legutóbbi nyilatkozatában azt mondta, hogy bár sokan előzményfilmet várnak tőle, ő sokkal inkább a folytatásra hajlik. Talán épp ez az oka, hogy átadta másnak a stafétát?

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. eléggé gáz hogy nemsokára 2017 és még sehol a film 🙂 ezek csak igéretek amik sose lesznek megvalósulva hasonló a helyzet a Half-life episode 3-al 😀 arról kapott mindenki egy trailert “half-life3” című játékról és elveszett a többi a játék sehol se elérhető ahogy ez a nyomorult Tűzgyűrű második része se lesz meg soha.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..