Újra forog a Riddick 3

7
117

riddickCa. egy hónapja bukkant fel a hír a világhálón, miszerint Vin Diesel kénytelen volt leállítani legújabb Riddick filmjének forgatását, mivel a helyszínt biztosító montreali stúdió bezárta előtte a kapuit, arra hivatkozva, hogy nem teljesítették a szerződésben megegyezett fizetési kondíciókat.
A legújabb hírek szerint a produkció most egyenesbe jött, és elegendő pénz áll a rendelkezésére, hogy kifizesse a tartozásait, így tovább folytatódhatnak munkálatok. A TMZ információ szerint nem csupán a stúdió, hanem a munkatársak jó része is türelmetlenül várja a fizetési csekket – az ígéretek szerint az ő pénzük is úton van.
Reméljük további fennakadások már nem lesznek a gyártásban, és talán már a jövő évben a mozikba kerül a fej-fej mellett készülő két új rész első darabja. Az eddig napvilágot látott infók alapján a Furian egy elhagyatott, vérszomjas fenevadaktól hemzsegő bolygó tér majd magához, ahol a természetes ragadozókon kívül a nyomába eredő fejvadászokkal is kénytelen lesz megküzdeni.


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A Riddick-univerzum sötét hangulata nagyon ott van (a két computer-game is élvezetes darab volt), sok vacak sci-fi helyett inkább ebbe ölnék a pénzt a producerek.

  2. Frissébe lestem meg ,tavaly az előző két részt egy napon.

    Elnyerte a tetszésemet,az első rész inkább horror,mint sem akciókban gazdag,de a második rész már akciódúsabb.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..