Újra adaptálják a Kedvencek temetőjét

3
300

kedvencek_temetoje1989-ben már volt egy próbálkozás Stephen King egyik legsikeresebb regényének, a Kedvencek temetőjének (Pet Sematary) megfilmesítésére, a film Mary Lambert rendezésében és Dale Midkiff főszereplésével készült. Túl zajos sikert ugyan nem aratott, de bőségesen visszahozta a belefektetett összeget, így hát 1992-ben összedobtak egy folytatást, ami a jól megszokott szisztéma szerint bűn rossz lett és el is hasalt a kasszáknál.
A jó hír, hogy hosszú várakozás után a Paramount Pictures most King eme klasszikusáról is lesöpri a port: Matthew Greenberg – ő írta a 1408 King adaptáció forgatókönyvét is – már írja hozzá a szkriptet, Lorenzo di Bonaventura pedig a produceri teendőkkel lett megbízva.
Az 1983 kiadott könyv középpontjában a Creed család áll, akik új otthona egy rejtélyes indián temetkezési hely – a Kedvencek temetője – közelében fekszik. Amikor gyermekük házikedvence meghal, felviszik és elhantolják az ősi temetőben, másnap azonban döbbenten veszik észre, hogy a macska visszatért. A kezdeti öröm gyorsan végetér, ugyaniz az addig szeretetre méltó állat egyre furcsábban viselkedik, míg végül nekik támad és kénytelenek lesz újra megölni. Néhány nap múlva szörnyű tragédia üt be: egyetlen gyermekük meghal, egy gázolás áldozata lesz…


3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..