Újabb Vasököl poszter

3
96

Vasokol_poszterElég vegyes évet tudhatnak maguk mögött az idei blockbusterek: van amelyiknek sikerült átugrania a – általában igen magas – lécet, ám jópáran (Zöld Lámpás, Cowboyok és űrlények, Conan, a barbár) hatalmasat buktak, ami minden bizonnyal óvatosságra fogja inteni a jövőben a stúdiókat. Hugh Jackman Vasököl című robot-bokszolós filmje a netre kikerült anyagok alapján mindenképpen a “nézős” kategóriába tartozik, ám az eddigiek alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez semmit sem jelent – közel egy hónap múlva megtudjuk, vajon sikerül-e felkerülnie a toplistákra…
Vasököl tartalom: Charlie Kenton (Hugh Jackman) kiöregedett és kiégett bokszoló, akinek sohasem sikerült eljutni az álmai netovábbját jelentő világbajnoki cím birtoklásáig. Mostanra, amikor már nem is emberek, hanem több tonnás acélrobotok küzdenek a ringben, Charlie egy piti üzletelő lett, aki a hulladékfém-bizniszből leeső morzsákból tengeti életét. A reménytelen helyzetből fiával, Max-szel (Dakota Goyo) együtt találják meg a kiutat, és közösen megépítenek és edzenek egy robotot, akiből igazi bajnokot akarnak faragni. Amint megteszik a fogadásokat a brutális arénában, Charlie és Max kapnak még egy esélyt a visszatérésre.


Vasököl /Real Steel/ film adatlap magyar szinkronos előzetessel


3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..