Bár már két előzetes is kijött az új Predator – A ragadozó filmhez, a készítők úgy tűnik (sajnos azt kell, hogy mondjuk, jogosan) komolyan aggódnak, hogy hogyan fog teljesíteni a film a mozikban, aminek a legbiztosabb jele az, hogy az elvileg szeptemberre kitűzött premier ellenére a stúdió hivatalosan közleményben is bejelentette, hogy újabb újraforgatásokat rendeltek el a filmnél.

Aki követi a filmmel kapcsolatos híreket, az valószínűleg tudja, hogy a Predator reboot-nak eredetileg 2017-ben kellett volna mozikba kerülnie, és azóta nem kevesebb, mint 4 alkalommal tették odébb a bemutató dátumát (igaz, ebből egyszer értehetetlen módon 1 hónappal előbbre). Jelen pillanatban még nincs róla infó, hogy a szeptemberi premier is csúszna, de az eddig történtek alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden szívfájdalom nélkül újra odébb fogják tenni, ha úgy érzik, van rá esély, hogy megbukjon a kasszáknál.

A Predator – A ragadozónál a készítők érezhetően megpróbálják kimaxolni az létező összes klisét, amivel a mozikba lehet csábítani az emberek: tettek bele aranyos kisfiút, akiért majd lehet aggódni, veterán amcsi katonákat, akik részben a nemzeti tudatért, részben pedig – PTSD-s katonákról van szó – a humorért lesznek felelősnek, az amúgy is komoly erőbeli és technológiai előnnyel induló Predatorok pedig még durvábbak lesznek: a világegyetem mindeféle szegletéből származó zsákmányaik mutáns génjeivel turbozzák fel magukat.

Nem kevés – sőt talán egy kicsit még sok is, és könnyen lehet, hogy pont ezen fog elvérezni a film…

Hivatalos szinopszis: Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..