(SPOILER) Hulk továbbra ia a legnépszerűbb figura a Bosszúállók 4-gyel kapcsolatos találgatásokat illetően, a rajongók nem igazán hajlandóak elfogani hogy a Marvel Univerzum vitathatatlan nehézsúlyú bajnoka megtorlás nélkül zsebre tenné a Thanos-tól leszenvedett csúnya verést. “Hulk professzor“, azaz Bruce Banner és Hulk legoptimálisabb keverékének megjelenéséről már többször hallani lehetett, a Reddit-en azonban már arra is született magyarázat, hogyan fog ez megtörténni. A rajongólk nagy többsége által támogatott elméletek szerint Fekete Özvegy sérülése/halála lesz a gyújtópont, ami újra lángra lobbantja a zöld kolosszus harci kedvét, de lesz egy óriási csavar is a történetben:

“Thanos komoly veszélybe sodorja Fekete özvegy életét, amitől Bruce igen dühös lesz, ám Hulk még így sem jön elő. Amikor végül az Özvegy meghal, Hulk előtör, ám itt a csavar: Az Özvegy igazából nem is halott, Thanos a valóság kövével teremtette csupán az illúziót, pont azért, hogy Hulk előtörjön, és elmekontrollal az irányítása alá vonja, majd a Bosszúállók ellen fordítsa.”

Bár sokan támogatják a fenti elképzelést, van, aki másképp látja a dolgok végkimenetelét, és mi kicsit hajlamosabbak is vagyunk ez utóbbi teória mellé állni.

“Abból kiindulva, hogy milyen könnyedén legyőzte Thanos Hulk-ot a Végtelen háborúban, szerintem pont fordítva fog történni. Thanos nem lát komoly ellenfelet Hulk-ban, és simán megölheti Fekete Özvegy-et, akár csupán azért, hogy példát statuáljon a Bosszúállók-nak. Ez azonban a végsőkig felbőszíti mind Bannert, mind Hulk-ot, és kettejük együttes haragja olyan erővel ruházza fel őket, amire Thanos sem számított. Brutális harc bontakozik ki kettejük között, amely végén Thanos rájön, hogy Hulk olyan ellenfél, akivel soha többet nem akar szemtől szembe megmérkőzni.”

Bármelyik teória is a szimpatikus, azzal mindeki egyetért, hogy Hulk visszatérésének kulcsa Fekete Özvegy halála lesz, eléggé valószínű, hogy az Özvegy lesz az egyik Bosszúálló, aki végleg távozik majd a történetből…NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..