Újabb remek kép jelent meg a Logan Instagram oldalán

0
884

Az elmúlt hetekben a 20th Century Fox zseniális marketingkampányának részeként sorra érkeznek a képek a szimplán Logan címet kapott Wolverine 3 Instagram oldalára. Zseniális, fekete-fehér képekről beszélünk, amelyek esetenként komoly fejtörést okoznak még a legelszántabb rajongóknak is. A sorozat tegnap érkezett darabja a korábban pletyka szinten már emlegetett “Reavers” nevű cyborg csoportról rántja le a leplet, akiknek feltett szándéka, hogy elpusztítják az összes X-Men-t, Wolverine-re pedig különösen pikkelnek.
A csapatot egy Donald Pierce nevű ipse vezeti, akinek az egyik karja bionikus – egy korábbi képen épp egy levágott kar volt látható, feltehetően Pierce egy korábbi Rozsomákkal történt találkozása következtében repült le.
A pletykák szerint a Reavers-eket maga a kormány bérelte fel, hogy vadásszák le Logan-t, az eddig ismert sztoricafatok alapján azért, mert Rozsomák beleköpött a levesükbe, amikor az X-23-as mutáns lánykát (akit élő fegyverré szerettek volna kiképezni) a szárnyai alá vette. Vagy nem.
Várjuk a további infókat, itt pedig az említett két kép:

Reaver

@wponx által közzétett fénykép,

Aftermath

@wponx által közzétett fénykép,

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ