Freddy Krueger nevét a 2010-es, borzalmasan rosszul sikerült Rémálom az Elm utcában remake óta nemigen lehetett hallani, a New Line Cinema azonban valószínűleg nem adta fel az összes tervét az anno 6 részt megélt sikersorozathoz.
Az eredeti sorozat sztárja, Robert Englund nemrég a Cinema Blend-nek adott inerjút, ahol megkérdezték tőle, hogy kit tartana a legalkalmasabbnak Freddy Krueger szerepére. A válasz a következő volt:

“Nos, nem tudom mennyire lehet készpénznek venni, de azt a pletykát hallottam valahol, hogy Kevin Bacon-nel folynak a tárgyalások, vagy legalább is megkeresték ennek kapcsán. Igen. Úgy gondolom, ő remek lenne. Az egyik kedvenc horrorfilmem a Hetedik érzék, nyugodtan nézzétek meg benne, ha még nem láttátok. Azt hiszem Kevin jó választás lenne. Szerintem ő tiszteli a horror műfajt. Nem csinál viccet belőle. Nagyon érdekes lenne.”

Hogy milyen pletykákat, és pontosan honnan hallotta Robert Englund, az nem derül ki a cikkből, azzal pedig nem is akarunk vitába szállni azzal, hogy Kevin Bacon-ból remek Freddy Krueger lenne, a nagy kérdés viszont szerintünk ez:

Tényleg szükség van egy újabb Rémálom az Elm utcában remake-re?NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..