Jó ideje semmi érdemlegeset nem hallattunk a pár éve még Ben Affleck-kel elkezdett új Batman filmről – a legutóbbi hírek szerint pillantnyilag úgy néz ki, továbbra is Matt Reeves lesz a rendező, ami pedig a főszerepet illet, nos, egyelőre úgy tűnik, hogy a tavaly év végén beharangozott Jake Gyllenhaal mégsem kapta meg a szerepet.
Egy nem olyan régi hír szerint a rendező Jack Huston-nal is találkozott a főszerep kapcsán, ám ennek kimenetléről az ég világon semmit sem tudunk.

A Revenge of the Fans oldal azonban napokban kicsit újra körbejárta a témát, és egy meglepő teóriával hozakodott elő: információk szerint az új Batman film Frank Miller Batman: Az első év című képregénye alapján fog készülni.
A Batman: Az első év teljesen új eredettörténetet ad a karakternek, A 25 éves Bruce Wayne épp visszatér Gotham City-be, amely távoza óta még sötétebb és gonoszabb hely lett, mint amire emlékezett, James Gordonnal pedig épp most kezdi meg a szolgálatát a Gotham-i rendőrőrsön, ahol hamarosan rá kell döbbennie hogy az egész várost teljesen átszőtte a korrupció. Ketejük között hamarosan erős barátság alakul ki, és közösen veszik fel a harcot a bűnőzés és a korrupció ellen.

Ha igaznak bizonyul a hír, azzal gyakorlatilag egy teljes reboot-ot adnak az egész sorozatnak, és nagy valószínűsége, hogy teljesen új és fiatal színészeket szerződtetnek le a főszerepekre – a képregényben Bruce Wayne épp 25 éves.

A hírt hivatalos forrásból nem erősítették meg, biztosat majd akkor fogunk tudni, ha végre valahára megszólalnak az illetékesek is…1 hozzászólás

  1. Nolan Batman Kezdődikje után nehezen tudnék elképzelni egy újjabb eredettörténetet. Kell ez nekünk? Hiába rajongok a karakterért, kezd sok lenni már.
    A BVS-ben bemutatott Batman tetszett, persze az Igazság ligájában sikerült elcseszniük szerintem, meg hát úgy az a film, hagyjuk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..