A Holló remake-hez hasonlóan lassan képtelenek vagyunk komolyan venni a Legend of Conan-ról érkező bármilyen hírt – Arnold Swarzenegger visszatérésének 2012-es bejelentése óta már tucatnyi alkalommal volt a filmes portálok címlapján a projekt, azonban – annak ellenére 2015 őszére már a forgatás kezdetét ígérték -, továbbra is úgy tűnik, hogy az első lépcsőfokon toporognak a készítők.
A filmhez elvileg van már egy forgatókönyv, amit Will Beall, és Chris Morgan készített, előbbi pedig a tegnapi nap folyamán elárulta hogy a film nyitójelenetének egy ikonikus képpel fog kezdődni, valamint hogy úgy néz ki, John Milius, az eredeti Conan, a barbár rendezője is visszatér a fedélzetre.

“A nyitójelenet ez lesz (alátámasztja az öklével az állát – lásd kép). Ennek kell lennie. Ez az a folytatást, amit ígértek nekünk, és sosem kaptunk meg. 11 éves voltam, amikor apám elvitt a Conan, a barbárra, amire amúgy nem szabadna egy 11 éves fiút elvinni. Sorsfordító élmény volt. Egy hihetetlenül jó film. Ha jól tudom, visszatér (John) Milius is. Nincs nála jobb. Chris és jómagam a kezdettől fogva úgy gondoltuk, hogy kizárólag akkor érdemes megcsinálni, ha tényleg egy méltó folytatást tudunk adni Milius Conan-jának, és azt hiszem, most odaértünk. Őszintén így gondolom.”

Remek hír. De még jobb lenne már azt olvasni, hogy lassan el is kezdődik a forgatás…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ