A 2014-es Robotzsaru reboot vetítéséről sok rajongó és kritikus távozott rossz szájízzel, így rögtön az elején szögezzük le, hogy a jelen pillanatban Robotzsaru visszatér címen futó projektnek semmi köze nem lesz ehhez a filmhez.

Neill Blomkamp rendező (District 9, Chappie, Elysium – Zárt világ) tegnap jelentette be, hogy ő fogja elkészíteni az egykor oly népszerű franchise legújabb filmjét, és nem sokkal később már azt is elárulta, hogy egy ezúttal nem esti mesét, hanem kemény és véres, korhatáros (r-rated) filmet láthatunk majd.

A Robotzsaru visszatér Blomkamp szándékai szerint az eredeti első rész után veszi fel majd a fonalat, amihez nagy segítséget fog nyújtani neki Ed Neumeier és Michael Miner, ez eredeti film forgatókönyvíró párosa, akik ezúttal produceri minőségben vesznek részt a gyártásban. Neumeier és Miner hosszú évekkel ezelőtt már írt egy folytatást az 1987-es filmhez, ami sajnos a forgatókönyvírók sztrájkja miatt soha nem valósult meg – az új filmnek is ez a szkript fogja képezni az alapját, Justin Rhodes által kicsit átírva.

Bár az eddig elhangzottak ígéretesek, az előzmények ismeretében sokan szkeptikusan állnak a dologhoz – a 2014-es reboot-ot kb egy évtizedig fejlesztgették, így semmi garancia nincs rá, hogy belátható időn belül mozikba kerülhet az új változat is, a stúdió pedig egész biztosan csak akkor ad zöld utat a forgatásnak, ha 100%-ig meg vannak győződve róla, hogy ezúttal nem nyúlnak mellé. Reméljük a legjobbakat…NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..