A Marvel már többször kijelentette, hogy a Bosszúállók 4-gyel egy teljes korszak zárul le a Marvel történetében, ezt, valamint a Russo tesók legutóbbi nyilatkozatát, mely szerint Thanos csak komoly áldozatok árán lesz legyőzhető összerakva teljes joggal gondolhatjuk, hogy a stúdió nem igazán tervezi folytatni a Bosszúállók sorozatot.

A Disney CEO-ja Bob Iger azonban elárulta, hogy bár a Bosszúállók 4. tényleg egyfajta lezárásnak tekinthető, elképzelhető, hogy találkozni fogunk még a csapattal.

“Napi szinten egyeztetünk a Marvel csapatunkkal, és már kitaláltunk, milyen Marvel filmek fognak minket átvezetni a következő évtizedbe. Valószínűleg kipróbálunk valamit, amire én úgy gondolok, mint egy új franchise a Bosszúállók-on túl, de ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy nem fogtok több Bosszúállók filmet látni a jövőben. Egyelőre nem jelentettünk be semmit róla, de csak ennyi.”

Hogy mire gondolt Bob Iger a “új franchise a Bosszúállók-on túl” alatt, azt rejtély, azonban most, hogy a Marvel a Sony után immár a Fox-ot is bekebelezte, és a komplett képregényvilág 80%-a a kezében van, gyakorlatilag bármi elképzelhető… abban azonban erősen kételkedünk, hogy a Bosszúállókkal a jelenlegi felállásban bármikor újra fogunk találkozni.

Christine McCarthy, a Disney gazdasági igazgatója arról beszélt, hogy rekordbevételek ide vagy oda, a Bosszúállók: Végtelen háború valószínűleg jóval kisebb hasznot hoz majd a stúdiónak, mint a korábbi Marvel filmek.

“Szerintem ez a kiemelkedő teljesítmény nem olyan lenyűgöző. Egy dologban más ez a film, mint a többi… a szereplőgárda mérete… és emiatt, valamit az film egyéb költségi miatt, bár a film így is szép profitot fog hozni, de nem fogja elérni a többi film szintjét.”NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..