Új taggal bővül a Filmtrailer.hu

13
96

Clark_GableSzeretném figyelmetekbe ajánlani az oldal legújabb, reményeink szerint hamarosan oszlopossá váló tagját: Lánczos Norbertnek hívják, 26 éves és Miskolc mellett él, jelenleg szabadúszó. A végzettségét Logisztika szakon szerezte, ám évek óta komolyan foglalkoztatja őt a filmkritikák írása, ezt szereti csinálni, ez az életem. Elmondása szerint már régóta szeretne bekerülni egy filmes szaklap szerkesztőségbe, nagy álma továbbá, hogy filmforgatáson vehessem részt. Norbert pár napja jelentkezett nálunk, és referenciaként mellékelt írásaival rögtön meggyőzte a szerkesztőséget, hogy méltó tagja lehet egyre növekvő népszerűségű oldalunk csapatának.
Norbert terveink szerint napi hírekkel és kritikákkal egyaránt jelentkezni fog – már meg is tette, a Michael Fassbenderről szóló hír valamint a MIB III új előzetese az ő tollából született -, kritikáit ameco szignóval fogjátok megtalálni.
Üdv a csapatban!


13 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Gratulálok és üdv az oldalon! 😀 Amúgy a fent olvasható “ezt szereti csinálni, ez az életem” sor nagyon tetszett. Én mellesleg nem Miskolcos vagyok, de ez persze nem is lényeges… 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.