Új szereplők is lesznek az Alien: Paradise Lost-ban. Akár még Ripley is feltűnhet.

4
651

prometheus_kritika_05Amit eddig tudtunk a Prometheus 2 akarom mondani az Alien: Paradise Lost-ról, az alapján simán el tudtuk volna képzelni, hogy – leszámítva az különböző fajú idegeneket – egy kétszereplős filmet fogunk majd látni, amelyben Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) és az android David (Michael Fassbender) – vagy legalább is a feje – bolyong az űrben, majd a mérnökök bolygójára érve mindenféle szörnyűségen mennek keresztül. Nem így lesz.
Ridley Scott egy újabb interjújában elárulta, hogy a páros nem marad egyedül az utazásuk során. A kérdés, amit feltettek neki, azt firtatta, hogy a folytatás is hasonló képi világgal dolgozik-e, mint amit a Prometheus-ban láthattunk.

“Nem. Saját, külön látványvilága lesz, hiszen a Mérnökök bolygójára kerülünk, és azt kutatjuk, vajon mi történt ott. Egy óriási katasztrófa. Az idegen űrhajóval fognak odaérkezni, egy új csapattal, az utazók egy új csoportjával, még a film elején.”

Sajnálatos módon Scott nem árult el semmit az említett új karakterekről, azonban azt korábban már megemlítette, hogy lesz összekötő kapocs az eredeti Alien filmmel, és kedvenc szereplőjével, Ellen Ripley-vel. Matekozzunk egy kicsit. Ellen Ripley 2092-ben született, a Weyland-Yutani társaság Nostrmomo űrhajójának katasztrófája pedig 2127-re tehető. A Prometheus 2093-ban játszódik. Ha össze akarják kötni a szálakat, remek módszer lenne, ha az új csapat egy eltévedt, vagy esetleg titkos katonai küldetésen járó Weyland-Yutani csoport lenne. Egy csecsemővel…
De ez csak spekuláció…

4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ