Új Star Wars trilógia a láthatáron

20
581

darth-vaderTalán nem túlzás azt állítani, hogy a cím olvastán emberek tízmilliói csapnak ököllel a levegőbe: Végre!!!! Aztán, ahogy lenni szokott, következhet a fekete leves. Az IESB beszámolója szerint ugyanis George Lucas, aki ca. egy hónappal ezelőtt bejelentette, hogy 3D-be fogja konvertálni az összes Star Wars filmet, úgy döntött, egy teljesen új trilógiát is elkészít a világ legismertebb sci-fi franchise-ához.
Az ütemterv szerint az első rész, a Baljós árnyak 3D változata 2012-ben kerülhet a mozikba, majd ezt követően nagyjából évenként egy-egy újabb film készül majd el, azaz a hatrészes saga utolsó része 2017 körül kerül vetítésre. Két évvel később pedig, azaz 9 év múlva, jöhet az trilógia első része.
Az új Star Wars filmeket, a 3D kiadások újravetítéséből származó profitból szándékozik elkészíteni, és – állítólag – semmi köze nem lesz a júliusban bejelentett élőszereplős Star Wars sorozathoz, sőt az egész Skywalker szálhoz is alig. A terve az, hogy tovább bővítve a hatalmas Star Wars univerzumot, egy teljesen független trilógiát hozzon létre, ami sok évvel a hatodik rész után játszódik.
Aki ismeri a Star Wars univerzumot, az tudja, hogy írott formában rengeteg folytatása van a történetnek, amikből nem is egy a filmvászonra kívánkozik, a kérdés az, csupán, hogy Lucas ezekből fog-e vajon mazsolázni, vagy valami teljesen újat alkot.
És a végére a személyes véleményem: George, hagy a f*szba a 3D konvertálást, és tessék azonnal nekilátni a trilógiának!


20 HOZZÁSZÓLÁS

 1. A nanológia az más, az magyarul “törptan” (és ez nem vicc, a Nanus latin szóból ered, ami törpét jelent). A számozásnál a 9, mint előtag elvileg “nona-“, de fogalmam sincs, hogy használják -e. Na mindegy. 😀

  Egyébként George bácsi biztos jól érzi magát a bőrében, ha még ennyire hosszú távra tervez.

 2. Szerintem még mielőtt elkészülhezne az új trilógia előbb még Lucasnak nem ártana klónoztatnia magát egyszer-kétszer,aztán pedig neki kellene látnia a régi saga 4D-be majd 5D-be konvertálásának.Ezután új jelenetekkel kellene azokat bővítenie az új házimozis formátumhoz igazodva és csak ezután nekiállni az új történetnek.Igaz Lucas ekkor már 112 éves lesz,de sebaj,majd mi is klónoztatjuk magunkat:-)

 3. Á… Ezen tanakodni, hogy mikor jönnek a filmek, tök fölösleges. Hisz 2012-ben világvége. Nem? A maják kiszámolták,
  Roland Emmerich megmutatta! Így az SW. új epizódjai nehezen készülnek el. Talán egy másik galaxisban…

 4. Emmerich filmjében azért elég sokan megmenekülnek, nem? Hát George Lucasnak biztos szorítanak helyet az egyik hajón, és majd ott leforgatja a filmeket. Statiszták akadnak bőven, csak a díszletek lesznek kicsit unalmasak.

 5. Én nem értek egyet az utolsó mondattal. Az először leforgatott trilógia überelhetetlen, láttam vagy százszor. A Baljós árnyak már gigantikus csalódás volt, jobb lenne ha Lucas nagypapi inkább hagyná a fenébe. Vagy ha lehet ne saját maga csinálja, hanem valami Star Wars témában jártas íróra bízza, Timothy Zahnt pl mindenki dicséri.

 6. Csatlakozom a hozzászólókhoz… Egy 73 éves majdani öregember (ha megéli) milyen sci-fi filmet fog még hozni? Egy vén szenilis ember lesz… kár, hogy ez csak ennyi év után jutott eszébe… mármint az újabb 3 rész… A saját ötletéből jobb lenne, elvégre mégiscsak ő a kitalálója az egésznek, a többi folytatás meg nem rossz, de mégsem Lucas írta…

 7. biztos jó a 3D, de ez az anyagi indok enyhén röhejes.. meg nem hinném, hogy ha rendesen megcsinálják, akkor veszteséges lesz. Gyanítom egyedül is meg tudná finanszírozni, ha akarná :).

 8. reaper: Látod, az elmúlt 2 évben annyi info érkezett ehhez a hírhez, hogy jobb ha te is lejjebb tekered a lelkesedésedet, mert itt bizony akkor lesz új SW trilógia a nap alatt, ha majd Jawák potyognak az égből.

 9. Ha jót akar ebből kihozzni akkor a régi időket csinálják meg:D Ott van pl a Darth Bane Trilogia ami elégggé nem lenne rossz filmben viszont láttni mivel a könnyv az hatalmas, de mondhatnám még a Revanos időszakot is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..