A májusban érkező Amerika Kapitány: Polgárháború-val kezdetét veszi a Marvel monumentálisnak ígérkező, 10 filmet magába foglaló 3. fázisa. Az Amerika kapitány 3-ban szinte az összes eddig ismert – és pár eddig mg nem látott – Marvel hőssel találkozni fogunk, kivéve Thort és Hulk-ot, akik egy külön utazásra indulnak a Thor 3: Ragnarok-ban.
A filmről szép lassan egyre több dolog derül ki, Taika Waititi rendező legutóbb a Hitfix-nek adott egy interjút, amelyből arra következtethetünk, hogy a Dr. Banner és Hulk karaktere a jövőben egyre jobban egybeforr, ami leginkább abban fog megnyilvánulni, hogy a zöld óriás komolyabb párbeszédeket és interakciókat is kapni a fog a törés-zúzások között.
Egy múlt heti infó szerint a Bosszúállók: Ultron kora végén elrepült Hulk egy Sakaar nevű gladiátor-bolygón köt ki, és itt találkozik össze Thor-ral, akit egy Hela nevű gonosz új karakter (Cate Blanchett alakítja) száműzött otthonából. Hela és Loki egy ördögi terv megvalósításán dolgozik, Hulk és Thor pedig ennek megakadályozása érdekében indul el a közös útra.
Az új infók persze nem megerősítettek, így fenntartással kell őket kezelni.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ