Új poszter és képek Luc Besson Valerian sci-fi-jéhez

0
1424

Az EuropaCorp Luc Besson Valerian és az ezer bolygó városa című sci-fi-jéhez néhány új képpel és egy teljesen új poszterrel készült a tegnap indult a NYCC-ra – örülünk neki, de még jobban örülnénk, ha már egy előzetes is érkezne a filmhez.
Tartalom: Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) kormányügynökök, akiknek feladata, hogy fenntartsák a rendet az Univerzum emberek által lakott területein. Valerian a professziális kapcsolaton túl többet is szeretne partnerétől, azonban nőcsábász múltja és Laureline maradi értékrendje miatt folyamatosan kosarat kap a lánytól.
A Parancsnok (Clive Owen) utasítása alapján Valerian és Laureline Alpha egy lélegzetelállító intergalaktikus városba utazik egy küldetésre. Alpha egy 17 millió lakosú, folyamatosan növekvő metropolisz, amelyet az Univerzum legkülönbözőbb pontjairól érkező több ezer faj egyedei népesítenek be, akik tehetségük, technológiájuk és képességeik egyesítésével közösen próbálják meg jobbá tenni az életüket. Sajnos azonban nem mindenki osztozik ezen a hiten, a felszín alatt láthatatlan erők dolgoznak, amik komoly veszélybe sodorják az egész emberi fajt…

Valerian film képek

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ