Új megvilágításba helyezték Batman és Superman harcát (Spoiler)

2
521

Batman v  SupermanA Batman Superman ellen – Az igazság hajnalaban első alkalommal fog megmérkőzni egymással a mozivásznakon a két, talán legnagyobb ismertséggel és rajongótáborral rendelkező szuperhős, és bár az eddigi érkezett infók alapján egyértelműnek tűnt az ellenségeskedés oka, egy angol mozihálózat, az Odeon Cinemas egy új szinopszist adott ki a filmhez, amely teljesen új megvilágításba helyezi Batman és Superman harcát. (Spoiler)

“Hosszú várakozás után Batman V Superman: Dawn Of Justice-ban végre tanúi lehetünk az epikus szuperhős-leszámolásnak, amely mindkettejük életét örökre megváltoztatja. Clark Kent nem bízik Gotham titokzatos maszkos hősében, Bruce Wayne pedig szintén nem bízik a földönkívüliben, aki majdnem egész Metropolist a földdel egyenlővé tette. Lex Luthor pedig, aki mindenkinél jobban gyűlöli Superman-t, mindkettejüket manipulálja saját, ördögi céljának elérése érdekében. Válassz magadnak oldalt – az Acélember, vagy A Sötét Lovag? Ismerd meg a választ a kérdésre: Vajon ki fog nyerni?” – áll a leírásban.

Szóval Lex Luthor kavarja. A pletykák szerint Luthor Zod tábornok testét akarja megkaparintani, azzal a céllal, hogy életre hívja Doomsday-t, aki testőreként képes arra, hogy bármilyen fenyegetéstől – beleértve Metropolis kék köpenyes hősét – megóvja őt. Egy korábbi víruskampányban már megismerhettük a LexCorp társaságot is, amely a Wayne Enterprises mögött a világ második vezető tech-vállalata, és egy olyan technológia kifejlesztésén dolgozik, amely megváltoztatja a világot, és megvédi az embereket a fenyegetésektől, amelyek egy részéről nem is tudnak. Pár héttel később egy újabb vírusvideó látott napvilágot, melyben a Lex/OS operációs rendszer érkezéséről számolnak be, amely “világ legszemélyesebb és legbiztonságosabb” oprendszerének van feltüntetve. De vajon hogyan kapcsolódnak ezek az infók Superman és Batman harcához?

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én már az elején sejtettem, hogy Lex fogja kavarni azt a bizonyos barnát, hogy még jobban összeugrassza a két hőst. Mondjuk, ettől is csak érdekesebb lesz a film, de olyan nagy titok nem derült ki, szerintem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ