A Marvel tegnap este tartotta meg a Thor: Ragnarök vörös szőnyeges premierjét, ahol a stúdió elnöke, a Kevin Feigeis jelen volt, és beszélt egy kicsit a Marvel filmek jövőjéről – többek között elárulta, hogy a soron következő filmek nagyon sokban különbözni fognak az eddigiektől.

“Az összes ezután következő film úgy lett tervezve, hogy nagyon különbözőek, egyediek legyenek. Ragnarok, Fekete Párduc, a Végtelen háború és még a Hangya és a Darázs is, amely lassan a gyártás vége felé közeledik. Mind a négy film eltérő és speciális lesz, már nagyon várom, hogy láthassák őket az emberek. Szerencsére a Ragnarok-ot már meg is nézhetik.”

A Marvel nagyon belehúzott a filmek készítésébe, az említett 4 filmet alig több, mint fél alatt a mozikba is küldik – a Fekete Párduc 2018 február 16-án, a Bosszúállók: Végtelen háború május 4-én, a Hangya és a Darázs pedig 2018. július 6-án érkezik a mozikba.

Kevin Feige megerősítette az a hírt is, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború előzetese még idén ki fog jönni, további részleteket azonban nem árult el róla.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..