Jövő áprilisban érkezik a mozikba a Tűzgyűrű: Lázadás, amiben óriási robotokkal harcolnak gigantikus méretű szörnyek ellen. Nagyjából Godzilla és King Kong méretűekkel.
Tekintve, hogy a Legendary Pictures csatlakozása óta gyakorlatilag mindhárom franchise az Universal kezében van,

elvileg nincs semmi akadálya, hogy Godzilla vagy King Kong felbukkanjon valamelyik jövőben készülő Tűzgyűrű filmben is,

és Steven S. DeKnight, az új Pacific Rim film rendezője szerint nagyon is elképzelhető, hogy ez meg is fog történni.

“Nem mondom, hogy igen, ez lesz a meglepetés, de tényleg folyik a párbeszéd a crossover-ről. Szerintem fantasztikus lenne, ha a Tűzgyűrű univerzum csatlakozna a Legendary szörny univerzumához, teljesen logikus lépésnek tűnik. És a nagyszabású terveinkben szerepel is, hogy a harmadik (Tűzgyűrű) film után ez akár meg is történhet. Attól messze vagyunk, hogy biztosra kijelenthessük, jelen pillanatban sokkal inkább elméleti dologról beszélünk – jómagam azonban nagy rajongója vagyok az ötletnek.”

A rendező beszélt arról is, hogy a Tűzgyűrű: Lázadás-ban nyitva hagyják az ablakot a 3. résznek.

“Határozottan kijelenthetem, hogy hagyunk lehetőséget a folytatásra. Elég trükkösek az ilyen dolgok, hiszen amíg nem vagy benne 100%-ig biztos, hogy lesz folytatás, nem tehetsz olyan cliffhanger-t a film végére, mint pl. A birodalom visszavág-ben. Nyitva kell hagyni, de egyben le is kell zárni a történetet, és pont ezt csináltuk mi is ebben a filmben. Teljesen meghatározott vége van, de mégis nagyon nyitva marad a következő fejezetre.”NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..