Oscart Bryan Cranston-nak! – Trumbo trailer

0
486

trumbo poszterGolden Globe, Emmy, Kritikusok díja és még sorolhatnám – Bryan Cranston a Breaking Bad sorozat sztárjaként gyakorlatilag minden elismerést begyűjtött, amit sorozatos színészként be lehet gyűjteni. A filmelemzők szerint azonban legújabb filmje, a Trumbo miatt könnyen lehet, hogy hamarosan a filmes szakma csúcsát jelentő Oscar szobrocskát is hazaviheti.
Az életrajzi dráma középpontjában a Dalton Trumbo, egy zseniális Hollywood-i forgatókönyvíró élete áll, akinek ragyogó karrierje egycsapásra derékba tört, amikor a ’40-es években kommunistának bélyegezték, börtönbe vetették és feketelistára tették. Trumbo azonban alaposan visszavágott az álszent Álomgyárnak, ugyanis álnéven, ismerősök mögé bújva tovább folytatta a forgatókönyvek írását, melyekkel 2 Oscar-díjat is begyűjtött.
A rendező Jay Roach életében szintén komoly fordulópont lehet a film, az ő nevét ugyanis eddig szinte kizárólag vígjátékok/politikai vígjátékok mellett lehetett olvasni, mint pl. az Apádra ütök, Versenyben az elnökségért vagy a Képtelen Kampány.
A film kisebb szerepeiben is remek színészek lesznek láthatók: John Goodman, Helen Mirren, Diane Lane, Elle Fanning és Alan Tudyk.
És most az előzetes.


Trumbo előzetes /trailer/


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ