Trónok harca hírek: Havas Jon feltámad?

7
1435

Havas-Jon-halottA Trónok harca legutóbbi évadának zárórésze után komoly dilemmát okozott a rajongóknak, hogy vajon tényleg leszámoltak-e a készítők a sorozat egyik (újabb) kulcsszereplőjével, vagy van még esélye Havas Jon-nak a visszatérésre. A stúdió, feltehetően a beérkező kérdések mennyiségének nyomására közzé tette az információt: Igen, Havas Jon meghalt.
Kit Harington, aki a sorozatban az említett karaktert alakítja, azonban egy érdekes nyilatkozatot tett a napokban, amiből arra következtethetünk, hogy mégiscsak vissza fog térni valamilyen formában a sorozatba. A belga Humo.be oldal riportere ugyanis cselesen rákérdezett, mennyi idő van még hátra a Trónok harca szerződéséből, amire a színész a következő választ adta: “Szép próbálkozás! [nevet]. Erről nem beszélhetek. Fogalmazzunk úgy, hogy a Trónok harca egy ideig még az életem része marad. Feltehetően a 30-as éveiben leszek, amikor túl leszek rajta. Egy dolog biztos: Az a nap, amikor kilépek a Trónok harcából, egyben az is lesz, amikor belevetem magam a filmes projektekbe.”
Kit Harington most 29 éves, azaz úgy tűnik, pár évig még biztosan dolga lesz a sorozattal, sőt, valószínűleg nem is kevés, ha mellette nem tud komolyan foglalkozni a filmes terveivel.
Szerintetek feltámasztják, vagy valami egyéb dolog húzódik a mondatai hátterében?7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Az eredeti történetben Brant, Hodort és a többieket egy csuklyás kék szemű valaki kíséri végig északon, többek véleménye szerint ez a valaki Benjen Stark. Csak egy felvetés, hogy esetleg a Starkok nem Másokká hanem valami köztes lénnyé változnak, így a stúdió közlése is igaz lesz hiszen Havas Jon tényleg meghal és ami feltámad az valami “Más”.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ