Trilógiának készül A csodálatos Pókember

19
133

A csodálatos pókemberA hétvégi bevételi adatokat egy kicsit megnyomandó remek időzítéssel tolták ki A csodálatos pókember marketingesei a hír a film hivatalos Facebook oldalára: “Végre megérkezett! A csodálatos pókember az első része a trilógiának, és feltárja, hogy miképp formálta hősünk útját szüleinek eltűnése”.
Korábban már olvashattunk róla, hogy Roberto Orci és Alex Kurtzman fogják írni A csodálatos pókember 2. forgatókönyvét, arról azonban most esik szó először, hogy trilógiára készülnek a stúdiónál.
Az első hírek szerint a bevétel biztosan nem lesz akadálya a folytatásnak, ellenfelekből pedig nincs hiány az univerzumban – reméljük a legjobbakat.


19 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szánalom a köbön. Eddig is nonszensz volt ez a rebootolás, de ím látszik, hogy ezek a jenkik nem bírnak magukkal: még alig érkezett visszajelzés az új szörnyszülöttjükről és mégis, már most kiteregetik a lapjaikat a valószínű trilógiáról. Idiómák. 🙂

  2. Kifogyott az ötlet gyár? Ennyi erőből egy csomó filmet újra lejátszhatnának, csak úgy. Már egyszerűen unalmas az, hogy folyton ez a szuperhősös filmek. Látványban mindegyik megvan, de a történet mindenhol ugyanaz: jön egy szuperhős, valamilyen képességgel, és jön a fő gonosz, és ha olyan az a film több 100 másik lakott bolygó közül pont a Földet támadja meg. Most van 1-2 kivétel, aminek tényleg a története is egyedi, de nem a többségnek.

  3. Örülök a hírnek, de remélem más ellenfelek lesznek benne,az előző pókember trilógiában el lőtteknél…
    Egyébként ezt az 1. részt már csak elvből nem nézem meg moziban, mert Gyík külsejét nagyon elszúrták….

  4. Én eredetileg még úgy hallottam h a 2002-es Pókemberből 7 részt akartak…aztán ez vagy igaz volt vagy nem, de a 3. rész színvonala miatt lehet nem is baj.

  5. Nem meglepő hír. Nyílván nem 1-2 epizód kedvéért rebootolták az egészet. Az elsőről amúgy nincsenek rossz véleménnyel az ítészek, persze nem egy Nolan szintű a dolog, de szórakoztatónak, látványosnak és izgalmasnak mondják.

  6. Szerintem ha már trilógiának készül akkor úgy oldják meg, hogy ha már tényleg az Ultimate Spiderman vonalát követik akkor már az utolsó részben haljon meg aztán jöjjön egy jó kis Pókember 2099 film, vagy több. Nem azért mert nekem személy szerint semmi bajom ezzel az újjal, csak szerintem ez egy jó ötlet lenne.

  7. Na én megnéztem a moziban egy hete a filmet és nem rossz. Bár, van vele pár problémám. Hol van hogy, ” A nagy erő nagyobb felelősséggel jár” mondat? Volt valami hasonló, de gyorsan el felejtették. Hol van Harry Osborn? Talán a továbbiakban Flashel Thompsonnal akarják majd helyettesíteni? Na meg oké, hogy Gwen a nagy Ő, de azért Mary Jane is benne lehetne. Amúgy a stáblista utáni jelenetet sem értem túlzottan, hogy ki az a fazon aki a dokival beszélget a diliházban, ha valaki tudja akkor írja le. Gondoltam arra, hogy talán Norman Osborn, de nem tudom. Egyébként aki megölte Ben bácsit szerintem még fog komolyabb szerepet kapni. Lehet, hogy ő lesz az egyik főgonosz valamelyik folytatásban, de ki tudja. Azért gondolok erre, mert nem találta meg azt a fickót. De Norman színte biztos, hogy felveszi majd a zöld takony szerepet, Még az is lehet, hogy úgy mint a képregényben is megöli Gwent és úgy jön majd Mary Jane. Mindegy. A lényeg, hogy sok lehetőség van és várom a folytatást. Mert igen, biztosan lesz neki.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..