Transformers 4 hírek Michael Bay-től

15
125

transformers_4_promo-poszterA két napja kikerült Transformers 4 promo poszter után valószínűleg elkezdtek izzani Michael Bay telefonzsinórjai, rendező pedig – aki közben befejezte Pain and Gain című filmje forgatását – rögtön adott is némi támpontot az új filmhez, megcáfolva a neten keringő pletykát, miszerint az új film valójában a sorozat reboot-ja lesz.
“Nem reboot, ez elég rossz kifejezés lenne rá. Azért nem akarok reboot-ot mondani, mert az emberek azt hinnék, hogy mint a Pókembernél, teljesen a kezdetektől építjük fel újra. Nem ezt tesszük. Elővesszük a sztorit, amit három filmben már elmeséltünk, és egy új irányt adunk neki. De úgy, hogy közben meghagyjuk az első három részt háttérnek. Még sok minden változhat. Még a Pain and Gain előtt találkoztam az írókkal, és átbeszéltünk pár ötletet, aztán hagytuk egy kicsit érlelődni. Jövő héten találkozunk, és meglátjuk, mi sült ki belőle.” – mesélte Bay.
Amikor megkérdezték, hogy a franchise vajon az külső űrbe és a Cybertron-ra tevődik-e át (a játékpiacon nagy sikert arattak ezek a részek), a filmgyártó elárulta, hogy nagy valószínűséggel ebbe az irányba haladnak majd tovább.
“Azt hiszem, igen, egy kicsit. Érezhetően ebbe az irányba kell mennie, nem? Kicsit el akarok térni az iránytól, de azért nem akarok sci-fi-be átmenni. Mindenképpen talajon kell maradnia. Ez az, ami működik ezeknél a filmeknél, ez teszi megközelíthetővé.”
Bár a fenti állítás rengeteg új díszletet is sejtet, a rendező szerint a költségeket egy kicsit vissza kell fognia a kiadásokat, és a Transformers: a bukottak bosszúja -nál olcsóbban kell kihoznia az új részt. “A feladatom az, hogy ca. 30 millióval kevesebből hozzam ki” – mondta.


15 HOZZÁSZÓLÁS

  1. “Elővesszük a sztorit, amit három filmben már elmeséltünk, és egy új irányt adunk neki.”
    Nem is volt semmilyen sztorija az első három filmnek…

  2. Nem lesz ám egyszerű kivitelezni, mert ez az elmebeteg, megalomániás Bay úgy sem képes “óccóbban” leforgatni egy olyan részt, amiben már ezek szerint némi csillagharcosokodás is lesz az óriásrobotok részéről… Teljesen mindegy, csak tényleg az USA hadserege és olyan kis deviáns szerzetek ne legyenek benne mint korábban, akkor még lehet meg is nézném majd.

  3. Én arra leszek kíváncsi, hogy a története milyen is lesz. Értem ezalatt ki is lesz a fő gonosz, ki fog visszatérni, meg ilyenek. Meg persze arra számítok, hogy a 3. részből tanulva itt is lesz egy hosszú, de mégis izgalmas történetű és akció dús 45-60 perc.

  4. akik transformersen nőttek fel azoknak már egyértelmű h unicron lesz a fő gonosz, ami egy nagyon izgalmas mozihoz ad elő jelet. ott a baj h baynek le kell faragnia a költség vetésből és a jó kivitelezés sok pénzbe kerül, szóval én remélem h a pénzre nem megy rá a minőség is. kijavítva az első kommentet: igenis van sztorija. az első hároom részben mindig egy kicsivel többet tudtunk meg cybertronról és a harmadik részben láttuk is az acélbolygót. nyilván lesz egy kis történelem, egy kis elméjülés a “jelenben”. szerintem jó lesz de az nem tetszik h most a földet kihadják a dologból.

  5. Hát érdekes lenne ha acélfej visszatérne de hát ne igyunk előre a medve bőrére lesz ami lesz de hát álmodozni szabad XD de akkor már Jazz is jöhetne vagy valami hasonló vagánygyerek :PP úgy megszerettem.. :3
    De sose feledjétek h ACÉLFEJ,JAZZ IS GOD!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..