Trainspotting 2. Jöhet?

1
116

trainspottingÉppen húsz év telt el azóta, hogy bemutatták a kult-klasszikusssá vált Trainspotting-ot, Danny Boyle pedig a napokban elárulta, hogy a soron következő filmje nem más, mint a régóta várt folytatás, a Trainspotting 2. A Deadline riporterének az következő nyilatkozata a rendező: “Mind a négy főszereplő vissza akar térni, és megcsinálni a folytatást. Már csupán annyi a dolgunk, hogy összeegyeztessük az határidőket, ami azonban nem túl egyszerű, ugyanis ketten amerikai tévésorozatokban is szerepelnek.”
A négy kérdéses szereplő Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller és Robert Carlyle – Miller a CBS Sherlock és Watson sorozatának szereplője, míg Carlyle az ABC Egyszer volt, hol nem volt szériájának egyik kulcsszereplője. Várhatóan Kelly Macdonald, az eredeti film női főszereplője is vissza fog térni.
A jelen pillanatban Porno címen futó folytatás a tervek szerint 20 évvel később folytatja heroinfüggő hőseink történetét. John Hodge már írt hozzá forgatókönyvet is, amit Danny Boyle pedig lenyűgözőnek nevezett.
Ősz végén elvileg mindkét sorozat forgatása szünetelni fog, vajon lehetséges, hogy ilyen hamar elkezdje Boyle a forgatást?


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ