Továbbra is pályán a Wanted 2.

7
227

wanted1Tavaly szeptemberbe hallottunk utoljára a Wanted 2. részéről, akkor fogadták fel Derek Haas és Michael Brandt forgatókönyvírókat a projekt mellé, és akkor még úgy tűnt, Timur Bekmambetov rendező Angelina Jolie-t is mindenáron fel akarja éleszteni a filmhez. A rendező most elárulta, hogy a dolgok továbbra is haladnak előre, sőt egy váratlan, új ötlet került felszínre, ami nagy lökést adhat az egész projektnek.
“Hihetetlen dolog történt három héttel ezelőtt. 3-4 évig mit tenni és teljesen leálltunk, három hete azonban egy remek ötlet jutott az eszembe, és amikor vázlatot készítettem róla, mindeni egyből beleszeretett. Azt hiszem most már nyomon vagyunk. Épp most, hogy beszélünk, már dolgozik is az író a szkripten. Sokkoló lesz.”
Bekmambetov megerősítette azt is, hogy a folytatásban a James McAvoy által alakított Wesley Gibson sztorija folytatódik, az első filmből azonban más szereplőt nem hoznak vissza.
“A sztori folytatása lesz Wesley Gibson-nal. A többiek halottak, így nem hozhatjuk vissza őket. Ugyanaz a karaker, ugyanaz a mitológia, de egy óriási csavarral.”
Meglátjuk, hogyan tovább…


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Mindenesetre kíváncsi leszek, az első részt csak is, kizárólag Angelina Jolie miatt volt érdemes megnézni. A másodiktól ennél többre számítok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..