A megszokott decemberi bemutató helyett már májusban a mozikba fog kerülni a Solo: Egy Star Wars-történet címet kapott Han Solo spin-off, épp ezért elég fura azt hallani, hogy a film a már korábban elrendelt tetemes mennyiségű újraforgatása után most elrendeltek egy újabb kört, ami a hírek szerint január végén fog kezdődni, és mintegy 3 hétig tart majd.
A hír a Reddit-ről származik egy Hufflepuffins nevű felhasználótól, aki már korábban is szolgált néhány teljesen pontosnak bizonyult információval, úgy aránylag hitelesnek tekinthető.
Az újraforgatások alapvetően megszokottak egy-egy film készülése során, azonban a többszöri, illetve a bemutató előtt 1-2 hónappal történő újrafelvételek már elgondolkodtatják az embert, ugyanis erősen azt sugallják, hogy valami nagyon nincs rendben a filmmel.
A Han Solo film előéletét tekintve pedig ez fokozottan igaz, ugyanis az eredeti rendezőpárost mindössze pár héttel a forgatás befejezése előtt tette lapátra Kathleen Kennedy, Ron Howard, az új direktor pedig a beszámolók szerint

egyszer már közel a 80%-át újraforgatta a film jeleneteinek.

Mielőtt a pánikgombot megnyomnánk, a legutóbbi spin-off, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet szintén tetemes mennyiségű újraforgatáson ment keresztül, ám végül a sorozat egyik legjobbra sikerült darabja lett – reméljük ez a Solo: Egy Star Wars-történet-ről is elmondható lesz hamarosan.
Ami már nagyon aktuális lenne, az az első előzetes…1 hozzászólás

  1. Májusi bemutatóhoz képest egy trailer, vagy legalább egy teaser azért jó lenne már…
    Ha már van csak én vagyok a vak elnézést kérek (meg persze egy linket 😀 )

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..