Tovább késik az új 24 mozifilm

3
99

24-Kiefer-SutherlandA nagy sikerrel futott tévésorozat utolsó része óta folyamatosan hitegetik a rajongókat, hogy hamarosan készülni fog az új mozifilm is Kiefer Sutherland 24 sorozatához – legutóbb azt nyilatkozták, hogy áprilisban, de legkésőbb májusban nekilátnak a forgatásnak. Nos, úgy tűnik, a dolgok ismét rossz irányba fordultak, ugyanis nemhogy az elkövetkező pár hónapban, de idén már biztosan nem fognak elkezdődni a munkálatok.
A Deadline információ szerint Sutherland különösen csalódott a döntés hallatán, a sztár kezdetben 5 millióért vállalta volna el a szerepet, ám később ezt a stúdió 2 millióra csökkentette. A sztár bevallása szerint az egyetlen ok, hogy elvállalta a szerepet, az hogy tényleg nagyon szeretné, ha elkészülne a mozifilm (azért az 2 millió sem olyan kevés egy karrierje csúcsán már túljutott színésznek).
A késés oka állítólag ismét a büdzsében keresendő: a 20th Century Fox 30 millió körüli összegből szeretnék kihozni a filmet, ám a gyártók 45 és 60 millió között szeretnének költeni rá.


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Soha nem értettem ezt a költséghatékonyság szemléletet,ha már akarnak valami jót csinálni,azért ne sajnálják a lovét rá.

    Aztán majd kevesebb pénzből csak kihoznak valamit de benne van a pakliba a bukta,habár ez a sorozat nem éppen egy gyenge eresztés…

  2. 60 misit bőven megéri rákölteni, főleg, ha tényleg jó lesz a történet, és minden más jó lesz benne eltalálva, hiszen a 24 című sorozat, az egyik legnagyobb rajongótáborral rendelkező sorozat volt, így bőven behozná a pénzt amit ráköltenek.

    Sok más film hozz 100-200 milliókat vagy akár többet is, szóval kinézem ebből a filmből, hogy legalább 2x-3x annyit biztos termelne csak a mozival, mint amennyit eredetileg rá kellene költeni.

    Eleve nem értem őket amikor termelik a sok 100 milliós filmeket, a jó része egy petákot nem ér és még azok is bőven behozzák a ráfordított költséget. Ennyi pénzt lazán elkölt egy stúdió valami nyálas valentin napi romantikus izére amiről azt se tudni, hogy sikeres lesz avagy sem ellenben a 24-el ami már nagyon sokszor bizonyított a nézettség és a díjak terén.
    Egy ilyen klasszikus mint a 24, bőven megéri a pénzét.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..