Tomb Raider reboot – Az MGM is besegít

6
155

tombraiderreboot Az új Tomb Raider számítógépes játékot a kritikusok és a rajongók is éltették, Sqaure/Enix egyedüli problémája, hogy nem fogy olyan gyorsan, mint ahogy várták volna. A GK Films a játék jogait 2011-ben vette meg, akkor már bejelentették, hogy a film nem folytatás, hanem reboot lesz. Nem lesz köze a Paramount által gyártott Angelina Jolie főszereplésével készült két filmhez. Eddig nem történt a produkció háza táján, de a GK Films a munkálatokba bevonta az MGM-et is, a stúdió színre lépése nagyobb lökést adhat a rebootnak. Most még nincs forgatókönyv, se rendező és még azt sem tudni, hogy melyik színésznőt szeretnék a filmbe. Elvileg egy eredettörténetet fogunk látni, amelyből kiderül, hogy Lara  Croft miképp vált mindent túlélő kalandozóvá, kincskeresővé.


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hát erről már én is hallottam és mondjuk sok embernek nem tetszik, hogy már nem Angelina lesz Lara, de ezt nem értem ugyanis egy merőben más fajta filmről volna szó. Egyébként én nagyon szívesen látnám Jennifer Lawrence-t Lara szerepében már, ha egy “eredettörténetről” van szó tökéletes választás volna. Esetleg azt a szinésznőt aki a játékban is eljátszotta/formázták Lara-t. Mindenesetre nagyon kiváncsi vagyok ugyanis a játék maga (mármint a legutolsó része) tényleg nagyon jól sikerült.

  2. Én csak a régiekkel játszottam úgyhogy a játékhoz sokat nem tudok hozzáfűzni,de a Jolie féle filmek rosszak.Jó forgatókönyvvel belőle is lehetne olyan kultikus figurát gyúrni mint Ripley hadnagy vagy Beatrix Kiddo.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..