Már régóta beszédtéma, hogy a 007 Spectre – A Fantom visszatér volt az utolsó Bond film, amiben Daniel Craig játszotta a 007-es ügynököt, ca. egy hónapja a színész egyik régi jóbarátja, Mark Strong is megerősítette, hogy Craig a maga részéről végzett a Bond filmekkel. Az első ezzel kapcsolatos hírek hírek után természetesen azonnal elindult a találgatás, ki fogja átvenni a stafétát – az elmúlt fél évben Tom Hardy, Idris Elba, Damian Lewis, Aidan Turner és Henry Cavill neve kerül szóba a szerep kapcsán. Most pedig bővül a lista egy újabb névvel: Tom Hiddleston.
A színész a The Sunday Times-nak adott egy interjút, amelyben beszélt a lehetőségről, hogy átvegye a legendás szerepet.

“Egyszerűen imádom a főcímdal hangulatát, a szófordulatit és a mitológiáját. Imádom az egészet. Egészen különleges lehetőség lenne eljátszani. És nagyon is tisztában vagyok vele, milyen megterhelő a feladat. Nem venném félvállról”

Bár sokan úgy gondolhatják, az említett listán nem sok keresnivalója van Tom Hiddleston-nak, valóság az, hogy igenis esélyes a szerepre: ő kapta meg John le Carré egyik kémregényéből készült The Night Manager című sorozat főszerepét, ami komoly súllyal eshet latba a James Bond szerepet illetően is – nem mellesleg pedig a People magazin 2013-ban “az év legszexibb férfijának” választotta.
Mit gondoltok, jó lenne James Bond szerepére Tom Hiddleston?

5 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ