Tom Hardy visszatérne Bane szerepébe?

4
206

Bane_belyegkep1Tom Hardy éppen Legenda című, itthon október elején mozikba kerülő filmjét promózza, egy MTV-nek adott interjújában azonban nekiszegezték a kérdést, hogy szeretne-e még visszatérni a DC univerzumba. A sztár a következőt válaszolta: “Természetesen. Én vagyok Bane. Szívesen eldönteném, ki nyerje a Superman és Batman közti dúló csatát: mindkettő fejét a víz alá nyomnám, amíg meg nem szűnnek a buborékok.”
A humoros hangvételű nyilatkozat természetesen rögtön beindította a pletykagépezetet, és elkezdték kivesézni, vajon mennyi esély rá, hogy Hardy tényleg visszatér Bane szerepébe.
A legutóbbi hírek szerint a Warner Bros. annyira elégedett Ben Affleck alakításával, hogy egy új trilógiát akar indítani Batman-nek, amit maga a sztár rendezne is. Bane A sötét lovag trilógia legemlékezetesebb gonosza, a rajongók valószínűleg nagyon örülnének, ha újra felbukkanna valamelyik filmben. A Tom Hardy-féle Bane karakter azonban a Christian Bale által alakított Batman-hez kötödik, így az új trilógiában való felbukkanása sokaknak valószínűleg komoly képzavart okozna.
Ti visszahoznátok Tom Hardy-t Bane szerepébe, vagy inkább re-castingolnátok a karaktert?4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. “Bane A sötét lovag trilógia legemlékezetesebb gonosza, a rajongók valószínűleg nagyon örülnének, ha újra felbukkanna valamelyik filmben.”

    Ekkorát ne csúsztassunk azért, mert Joker volt a legjobb…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ