Több, mint 20 év telt azóta, hogy az Eddie Murphy által alakított Axel Foley utoljára a Beverly Hills-i gengszterek nyomába eredt, úgy tűnik azonban, hogy hamarosan tovább folytatódhat a sikersorozat.
A stúdió Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőket már tavaly leszerződtette a film mellé, az új hírek szerint Axel Foley társának szerepére Channing Tatum és Tom Hardy neve került szóba.
Az elképzelés szerint Tatum vagy Hardy, vagy bárki is kapja meg a szerepet (A rendezők kifejezettem A-listás színészekben gondolkodnak), egy detroiti kezdő zsarut fog alakítani, akinek meggyűlik a baja Axel Foley nyomozóval – első hallásra kb. arra számíthatunk, mint az eredeti Beverly Hills-i zsaru filmben, csak fordított felállásban.
Az legfontosabb dolognak most a forgatókönyv ráncba szedése tűnik, Eddie Murphy nélkül ugyanis nem lehet elkészíteni a folytatást, márpedig a színész nem nagyon volt elragadtatva azoktól a szkriptektől, amiket eddig kézhez kapott.
A beszámolók szerint a direktorok ca. 50 milliós büdzsét szeretnének a film mellé.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..